Cluj

Zboruri din Cluj

Cluj-Napoca este situat in zona centrala a Transilvaniei, find al doilea oras din Romania ca marime si resedinta a judetului Cluj.

Este unul dintre marile centre culturale ale Romaniei, gazduind o serie de institutii culturale si educationale printre care Teatrul National Lucian Blaga, in cladire aflanadu-se si Opera Nationala Romana, Palatul Banffy in care se afla sediul Muzeului National De Arta, Muzeul National de Istorie a Transilvaniei, Muzeul Farmaciei, Muzeul Satului si Muzeul Minerologiei.

Cea mai mare universitate din tara se afla la cluj, Universitatea Babes-Bolyai, cu peste 45 000 de studenti care invata in 4 limbi diferite.

In cluj se desfasoara si o serie importanta de festivaluri cum ar fi Festivalul International de Muzica si Arta, festivalul Mozart, Cluj Arena Festival sau Festivalul Delahoya.

Informatii utile - Cum ajung la aeroport?

aeroport cluj Aeroportul Internațional Avram Iancu Cluj (CLJ) este amplasat în partea estică a orașului,la 6 km distanță de centrul orașului. Se poate ajunge cu autobuzul din centrul orasului in cca 20 de minute la aeroport.