Lucom Travel

Adresa: Str. Stefan cel Mare 2/11, Jud. Neamt
Nr. Reg. Com.: J/27/1852/2008
CUI: RO 24911408

Banca: Banca

Tel.: 0233 744441 / 0233 744442
Tel. mobil: 0766 573 300 / 0736 634 443
E-mail: bilete@lucomtravel.ro

Cine suntem

Echipa Lucom Travel este formată din oameni motivați și pregătiți (prin training-uri interne sau externe de specializare și comunicare) la standarde înalte pentru satisfacția clientului, consumator al produselor noastre de turism.

De-a lungul anilor, am acumulat experiență și am evoluat, oferind clienților noștri din Roman dar și din restul României, cea mai bună consultanță de turism posibilă.

Ce facem

Găsiți toate serviciile de turism de care aveți nevoie! Indiferent că doriți un zbor cu avionul, un city break sau un pachet charter, suntem aici să vă ghidăm și să vă găsim cele mai bune oferte din zecile de mii disponibile.

Avem peste 45 de furnizori și parteneri (inclusiv cele mai mari GDS-uri de cazare și bilete de avion) cu care lucrăm în fiecare zi, permițându-ne astfel să avem acces la toată oferta de servicii globală. Astfel, noi triem prin toate ofertele, alegem și personalizăm destinația și ți-o prezentăm.

Totodată, prin website-ul nostru, ți-am pus la dispoziție tehnologia ca să poți căuta și singur, la orice oră, ce destinații și servicii dorești.

Cum facem

Am investit în tehnologie, pentru a vă putea oferi soluții moderne de travel online, pentru a te informa despre sau pentru a cumpăra (online cu cardul) ofertele de Early Booking, Last Minute sau servicii de Zboruri, Cazare și City Break, oricând doriți, în timp real.

Însă, dincolo de tehnologia modernă, considerăm că personalul nostru aduce un aport fantastic oricărui călător, consultându-vă și oferindu-vă cele mai bune soluții și alternative, în funcție de experiențele anterioare și informațiile agenției din anul curent, sau anii trecuți.

Despre noi

Functionam pe piata de turism si ticketing din 2008 cu o echipa tanara, dornica de afirmare pe piata turismului. Lucom Travel foloseste o platforma de cautare,comparare,rezervare si plata atat online cat si in agentiile noastre pentru bilete de avion.Motorul de căutare este conectat la toate sistemele globale de rezervare și, datorită tehnologiei sale , caută cele mai bune oferte în timp real. Dezvoltăm servicii convenabile pentru a găsi bilete de avion avantajoase și servicii care vă vor ajuta să călătoriți confortabil in siguranta si fără griji: atunci când comandați bilete de avion, puteți achiziționa bagaje suplimentare mai ieftine decât la aeroport, puteți face check-in online complet. Sistemul nostru are grijă de nevoile fiecărui călător și crează cele mai bune oferte doar pentru dvs.Criteriul cel mai important de selectie este pretul dar si tipul de zbor,durata escalelor,insa Lucom Travel va ajuta sa faceti alegerea justa pe criterii legate de orarul de zbor,compania de zbor,tipul zborului – direct sau cu escala. Este sigur să plătiți pentru achizițiile serviciului furnizat de Lucom Travel acesta respectand standardele de securitate ale sistemelor de plată Visa și MasterCard (conformitate PCI) și protejează cumpărătorul în toate etapele achiziției.

Suntem bucuroși să vă asistăm de luni pana vineri intre orele 09,00-18,00 si sambata intre orele 09,00-14,00 la numărul de telefon – 0766573300 si e-mail bilete@lucomtravel.ro.

Section title

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut aliquam, sem in faucibus accumsan, arcu arcu efficitur leo, non gravida dui neque ut dolor.

Section title

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut aliquam, sem in faucibus accumsan, arcu arcu efficitur leo, non gravida dui neque ut dolor.

Section title

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut aliquam, sem in faucibus accumsan, arcu arcu efficitur leo, non gravida dui neque ut dolor.