Blue Air

Zboruri din Castellon

Castellon este o provincie in estul Spaniei care apartine de comunitatea Autonoma Valencia.Din cei aproximativ 300 de mii de locuitor din oras si zona metropolitana aproape 30 de mii sunt romani, fiind cea mai mare comunitate straina din regiune.

Majoritatea cladirilor istorice sunt concentrate in jurul Marii Piete a orasului si includ Catedrala Sfanta Maria construita in secolul al 13-lea in stil gotic, Muzeul de Arta Moderna, Llotja del Canem construita in secolul al 17 lea pentru ai ajuta pe negostorii care avea produse din canepa sa isi vand mai usor marfa, astazi cladirea fiind folosite de Universitate la diferite festivitati.

Festivalul dedicat orasului se numeste La Magdalena si se desfasoare in fiecare an cu trei saptamani iaintea Pastelui, dureaza o saptamana, iar la el participa oameni din toata proivncia cat si trupe nationale si internationale.

Informatii utile - Cum ajung la aeroport?

aeroport castellon Castellon–Costa Azahar Airport este numele complet al aeroportului.Deschis oficial in anul 2011 primele zboruri desfasurate pe aeroport au fost abia la inceputul lunii septembrie 2015.

Aeroportul a fost construit pentru a acomoda zborurile internationale, deoarce vechiul aeroport nu suporta aeronavele mari.