Blue Air

Zboruri din Florenta

Florenta, capitala a Toscanei, aduna toate atuurile acestei regiuni italiene in termeni de politica si istorie, vin si gastronomie, moda si shopping, reprezentand un obiectiv turistic in sine pe harta lumii.  Pentru cei care iubesc cultura, Florenta este centrul ideal in care se regasesc galerii de si muzee de o importanta majora.

A fost unul dintre cele mai bogate orase ale perioadei medievale si e locul de unde au provenit personalitati precum Michelangelo, Dante, Boccaccio, Botticelli sau Machiavelli, artisti a caror arta a devenit cunoscuta tocmai din acest oras al Italiei, considerat printre cele mai frumoase din lume.

Printre locurile care trebuie vizitate se regasesc: Turnul cu clopot Giotto si turnul Signiorii, Fantana lui Neptun, Palzzo Vecchio, Palatul Pitti si Catedrala Sfanta Maria del Fiore.

Informatii utile - Cum ajung la aeroport? Aeroportul Amerigo Vespucci e localizat la 4 km de Florenta. Se poate ajunge in centrul orasului cu autobuzul (pleaca la interval de 30 de minute) sau taxiul. aeroport florenta

Distante de aeroport: Florenta – 4 km; Bologna – 80 km; Verona – 188 km; Padova – 190 km; Venetia – 205 km; Roma – 230 km; Milano – 250 km.