Blue Air

Zboruri din Koln

Koln este un oras in landul Renania de Nord-Westfalia din Germania, unde spiritul german se impleteste cu pofta de viata, cultura si istoria. Aici veti gasi nu doar numeroase restaurante, baruri si cluburi renumite, ci si numeroase cladiri vechi, istorice, muzee, monumente si obiective turistice deosebite.

Din Koln puteti pleca intr-o calatorie pe Rin si ajungeti pana in Franta. Cea mai frumoasa parte a drumului pe apa este intre St Goar si Rudesheim, cu castele vechi si dealuri acoperite de podgorii.

Pentru a ajunge la aeroport aveti urmatoarele variante: - trenurile S-Bahn merg de la statia din aeroport situata intre Terminalele 1 si 2 catre Statia Centrala a orasului (Koln Hauptbahnhof), durata calatoriei fiind de aproximativ 15 minute. - autobuze de transport in comun opereaza catre Köln si invers (durata calatoriei: 20 minute) si catre Bonn (durata calatoriei: 35 minute). - Exista si un serviciu de transfer cu autobuzul catre Düsseldorf cu plecare din Terminalul 2 (durata calatoriei: 60 minute).

aeroport koln

Distante de aeroport: Koln 15 km; Gremberghoven - 9 km; Hürth - 9 km; Frechen - 10 km; Leverkusen - 12 km; Monheim - 18 km; Dortmund  -  80 km NE; Aachen/ Maastricht - 100 km; Frankfurt pe Main - 100 km; Niederrhein -  94 km; Düsseldorf  - 110 km.