Blue Air

Zboruri din Malaga

Malaga este capitala uneia dintre cele mai frumoase provincii spaniole, numita si Orasul Paradisului.Imaginea satucurilor cu case albe, ce populeaza dealurile din apropierea muntilor, fac deliciul celor care vin aici sa profite de mare si de plajele cu nisip fierbinte.

De vazut in Malaga: Castelul musulman Gibraltar - construit in secolul al XIV-lea, in timpul domniei lui Yusuf I - includea o moschee si un adapost pentru trupele militare.Casa Memoriala Pablo Picasso - astazi, fundatie municipala, care poarta numele pictorului. Un centru de documentare, unde se gasesc reproduceri dupa Picasso.

aeroport malaga
** este amplasat la 8 km la nord-vest de centrul oraşului şi la 5 km la nord de Torremolinos.**

Cum ajung la aeroport? Aeroportul din Malaga are legături cu drumurile N-340 şi E-15.

Transfer cu trenul: Între aeroportul Malaga şi centrul oraşelor Malaga şi Fuengirola puteţi utiliza transportul feroviar. Trenurile pleacă la fiecare 30 de minute.

Transfer cu autocarul: Aeroportul Malaga este accesibil din centrul oraşului folosind linia 19. Autobuzele acestei linii circulă la fiecare 30 de minute. Costul călătoriei este de 1 Euro. Adiţional, între aeroporturile Malaga şi Marbela circulă o linie de autobuz. Timpul de călătorie este de aproximativ 45 min. Costul călătoriei este de doar 4 Euro.

Transfer cu taxiul: Staţiile pentru taxiuri se găsesc în faţa clădirilor terminalelor. Timpul orientativ de călătorie între aeroport şi centrul oraşului Malaga este de 20 de minute, iar între aeroport şi Torremolinos este de 15 minute.

Atractii turistice: Fortareata Alcazaba; Catedrala "La Manquita"; Piaţa Obispo; Biserica Santiago; Biserica Sfîntul Cristo de la Salud; Biserica Sf.Ioan Botezătorul.