Londra

Zboruri din Londra

Londra este astazi unul dintre cele mai mari centre politice, financiare, culturale si artistice al Regatului Unit, iar influentele sale in politica, educatie, cultura, media, moda si arte contribuie la statutul sau ca unul dintre cele mai importante orase din lume, pe langa Paris, New York si Tokio.

Londra este o destinatie turistica importanta, cu patru situri arheologice si numeroase cladiri simbolice, ca Parlamentul, Tower Bridge, Turnul Londrei, Westminster Abbey, Buckingham Palace si London Eye (imensa roata de pe Tamisa) printre multele puncte de atractie, cu institutii faimoase ca British Museum si Galeria Nationala.


este situat la 51 km distanta de centru orasului.

Cum ajung la aeroport?

1.     Green Line 757 ofera o legatura rapida cu autocarul la fiecare 30 de minute intre aeroportul London Luton si centrul Londrei de la Terminal(Peron) 10 & 11.

2.     easyBus pune la dispozitia pasagerilor curse non-stop cu autobuze rapide intre Aeroportul Luton si centrul Londrei.  Opririle sunt la: Brent Cross, Finchley Road, Baker Street, Oxford Street/Marble Arch si London Victoria. Daca va cumparati de pe internet biletul, pretul acestuia porneste de la 2 lire pe segment si poate varia in functie de cerere.

La aeroportul Luton din Londra se ajunge uşor din orice colţ al ţării, fiind situat în apropiere de M1 şi de M25. Aeroportul este la o distanţă de numai 30 de minute de North London, la 15 minte de M25 şi la 5 minute de M1. Aeroportul se află la numai 3 kilometri de autostrada M1. Se iese de pe autostradă la intersecţia 10. Drumul către aeroport este marcat de panouri indicatoare.

Transfer cu trenul: Servicii regulate non-stop care vă asigură transportul către centrul Londrei în numai 25 de minute. Există o cursă de autobuz pe linia 1-A, care asigură servicii constante şi gratuite de navetă între Gara Principală şi staţia de parcare a aeroportului Luton, ceea ce înseamnă un drum de 5 minute de la terminalul aeroportului.

Transfer cu autocarul: Aeroportul Luton din Londra este deservit de o linie de autobuze care circulă cu o mare frecvenţă, făcând legătura între aeroport şi zonele învecinate. Liniile de transport local Liniile 8 & 9- Autobuze care circulă cu o mare frecvenţă, făcând legătura între aeroport şi zonele învecinate. Serviciile de transport local către şi de la aeroport sunt completate de serviciile de transport către centrul oraşului.

Deplasarea cu autocarul către şi de la Aeroportul Luton din Londra este extrem de comodă. Aeroportul Luton din Londra are legături excelente cu toate oraşele şi localităţile importante din întreaga ţară. Staţiile de autocar se află în faţa clădirii terminalului.

Rent-a-car: Poţi închiria o maşina prin Avis.

Transfer cu taxiul: Taxiurile sunt parcate în partea din faţă a clădirii terminalului şi sunt uşor accesibile şi pentru peroanele cu disabilităţi. Există două companii de taxiuri care operează de la aeroportul Luton din Londra: Alpha Taxis şi CABCO Taxis.

ATRACTII TURISTICE: Big Ben; Palatul Buckingham; Parlamentul (Houses of Parliament); Madame Tussauds Londra; Tower Brigde; British Museum; Kensington Palace; Trafalgar Square; Turnul Londrei (Tower of London); Galeria Nationala (National Gallery); Westminster Abbey; St Paul's Cathedral; St James's Park; Hyde Park.